Välkomna till Södertäljes nya paintballbana!

Vill ni ha en Paintballupplevelse utöver det vanliga med action och adrenalin så har ni kommit rätt. Vi har i dagsläget två paintballbanor i våran anläggning belägen i Södertälje park (wasa golf intill scaniarinken) ca 25 min från Stockholm.

Vi erbjuder er följande:

Event

Ska ni arrangera fest, barnkalas, svensexa, möhippa, konferens, event eller bara ha kul med kompisgänget, föreningen eller fritidsgården så boka nu!

Utrustning

Utrustning som tål tuffa tag med semiautomatiska markörer och all nödvändig utrustning. Häftiga banor som passar många typer av spel. Kunnig personal som lyssnar på er och era önskemål och ger er service utöver det vanliga.

Ring eller maila oss idag för mer information

Actionfylld paintball i Södertälje

Priser

Vi finns på Wasa golf  längst med genetaleden, nära scaniarinken.

Paket A ”Alpha”

100 skott Pris: 195 kr/person (Är ni färre än 10 personer kostar det 245 kr/person)”Vårt startpaket”

Paket B ”Bravo”

400 skott Pris: 345 kr/person (Är ni färre 10 än personer kostar det 395 kr/person)”Det populäraste valet på grund av det otroligt låga priset”

Paket C ”Charlie”

500 skott Pris: 395 kr/person (Är ni färre än 10 pers kostar det 445kr/person)”Mycket boll i luften och mer action för pengarna”

Paket D ”Delta”

700 skott 1 extra timme Pris: 495 kr/person (Är ni färre än 10 pers kostar det 545 kr/person)”För dom skjutglada, tokigt mycket paintball för pengarna”

Våra spelformer

elimination
Elimination/utslagning
Detta spel har de enklaste reglerna, men det är minst lika svårt ändå. Det går endast ut på att markera alla spelare i det andra laget, det lag som först lyckas med detta vinner. 
Paintball Praha
Kaninjakt
Det populäraste valet för svensexor och möhippor där den “lyckliga” ställs inför ett tufft uppdrag. Det gäller för honom/henne att ta sig från en punkt till en annan samtidigt som personen jagas av ett gäng galningar. Kaninen kan utrustas med markör, men det händer att den får springa utan. 
centerflag
Centerflag
Flaggan finns uppstäld på mittlinjen av banan. Spelet startar med de båda lagen i respektive flaggzon och på domarens kommando går det ut på att hinna först till flaggan och föra den till motståndarnas flaggzon utan att bli markerad.
capture
Capture the flag
Detta är det populäraste och mest spelade spelet. Varje lag har en egen flaggstation som även är deras utgångspunkt. För att vinna måste man hämta motståndarlagets flagga och ta den tillbaka till sin egen flaggstation. Blir man träffad med motståndarlagets flagga i handen måste man lägga den på marken så att en medspelare kan plocka upp den och föra den vidare.

Våra banor

Vi har idagsläget två roliga banor. Se bilder…

track1
Warzone
En snabb och rolig bana med många varierande hinder i framförallt trä.
track2
Bilskroten
Taktisk banan med färre och svårare hinder inspirerad av bilskrotsmiljö. Materialet består framförallt av oljefat, bil och bildäck.

Säkerhet & frågor

Detta är en kort genomgång om alla regler samt alla säkerhetsföreskrifter.

maskpa
mask
Masken
Det viktigaste av allt är Masken. Vi har två banor i Södertälje och i anslutning till varje bana så finns en s.k. safezone. Det är ett svart nät och där kan man inte bli träffad och därmed det enda stället man får ta av sig masken på. Där finns diskmedel, handdukar och imskydd som hjälp för att rengöra sin mask. Glöm ej bort att masken måste vara på hela tiden när ni vistas på banan! Den spelare som inte kan ha på sig masken kan tyvärr inte heller vara med och spela mer. Bara inne i safezone får man ta av sig masken. Ser ni någon utan mask så hjälp varandra.
traff2
Vad är en träff?
Träff är en direktträff på hela kroppen ända ut i fingertopparna av en boll som går sönder. Stänk och studs är alltså inte träff. Så fort man är träffad sträcker man upp markören i luften och säger träffad. Gå sedan till safezone. Säkra bössan utanför. Är man osäker på om en boll gått sönder eller är osäker om något så finns det en domare med under varje spel. Domaren hjälper till med att fylla boll, fixar bössan m.m. Ropa domare högt och tydligt så får ni hjälp. Vi har även ett skjutavstånd på fem meter. Kommer man för nära får man kommunicera och backa isär. Bägge blir neutrala tills man fått var sitt skydd.
traff
Det finns tre sätt att bli markerad på
Det första är att en boll går sönder mot kroppen. Det andra sättet är om ni springer utanför banmarkeringarna. Det tredje är om ni kan komma så nära motståndaren att ni kan lägga handen på vederbörande. Säg då bara markerad så får han/hon lämna banan.
Plocka heller aldrig upp bollar som ligger på marken för dom är gjorda av gelatinskal och sväller direkt efter utskjutandet. Stoppar man i dom kommer bössan inte att fungera. Skaka heller aldrig bössan hårt för då går bollarna sönder i magasinet. Ha en lätt hand med bössan.
ont
Gör det ont?
Om det gör ont är en svår fråga att svara på. Det beror väldigt mycket på t ex vart du blir träffad, från vilken vinkel, avstånd och även hur känslig man är. Avståndet är det som har störst betydelse.På RR Paintball har vi satt 5 meter som minimiavstånd, skjuter någon från ett kortare avstånd tas denne spelare av banan för regelbrott.
farg
Går färgen bort?
Ja, färgen är vattenlöslig och går lätt att tvätta bort i en vanlig tvättmaskin.Försök dock att tvätta kläderna så fort som möjligt då viss blekning kan uppstå om man väntar för länge. Ha på dig tåliga kläder och skor du inte är rädd om då du springer runt utomhus.
kulor
Vad är kulorna gjorda av?
Skalet är gjort av gelatin och fyllningen är en blandning av “socker” och färgpigment.
Kulorna är 100% nedbrytningsbara av naturen och löses upp av regn på 48 timmar.
hurmanga
Hur många ska man vara?
Man kan vara mellan 6-100 deltagare. Rekommenderat är att vara minst 8 personer.
Ni delas upp i lag om max 14 personer.
hurgammal_2
Hur gammal måste man vara?
Vi på RR Paintball har ingen åldersgräns för att få spela, är man dock under 15 år vill vi att målsman skriver under intyg eller följer med. Någon övre åldersgräns finns det inte heller. Vi ser framemot alla typer av besökare. Allt från klassträffar till 60-årskalas. Oftast är det de skeptiska som är mest nöjda efteråt.
vadhander
Vad händer när man kommer till er & hur går det till?
När ni kommer blir ni först välkomnade av er instruktör/er. Därefter tilldelas ni kläder och instruktören går igenom säkerhetsreglerna. Efter att ni fyllt i ett incheckningsformulär kan ni byta det mot en markör och skyddsmask. Ni delas sedan in i lag och får färgband för att kunna utskilja de olika lagen. Sist promenerar vi till spelfältet där vi går igenom bangränser och visar “safezone”. Sedan är det bara att köra igång! Varje spel tar ca 10 minuter, det håller vi på med så länge vi hinner eller orkar med.

Kontakta oss

För att komma i kontakt med oss kan ni antingen fylla i formuläret eller ringa oss!

För bokningar ring gärna: 070 715 89 31
Öppettider & Platser

Paintball

Vi finns på Wasa golf  längst med genetaleden, nära scaniarinken.

1 april – 31 oktober

Bokningsbara tider: Alla dagar 08:00-22:00